Werkwijze

1.

Kennismaking


Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk om een goed beeld te krijgen van jullie wensen en ideeën, nadat jullie het contact formulier hebben ingevuld neem ik telefonisch contact met jullie op om de aanvraag te bespreken. Ik hoor graag wat jullie ideeën en wensen zijn en vertel jullie meer over het maatwerkproces.

Belangrijk: Een aanvraag voor trouwkaarten en overig drukwerk moet minimaal 2 maanden voor het versturen & leveren van het drukwerk gedaan worden.


2.

Offerte


Tijdens ons telefoongesprek hoor ik graag wat jullie wensen en ideeën zijn en wat jullie budget is, aan de hand van deze informatie maak ik een offerte met daarin een eerste voorstel van de kosten, vanuit hier bekijken wij samen wat er mogelijk is binnen jullie budget. Na het accepteren van de offerte stuur ik jullie de algemene voorwaarden toe en zodra de aanbetaling en aanvaarding binnen is ga ik een ontwerp op maat maken.

Jullie krijgen vervolgens van mij een planning voor het aanleveren van teksten en ander ontwerp specifiek materiaal.


3.

Ontwerpfase


Nadat ik duidelijk beeld heb van jullie wensen en ideeën ga ik voor jullie aan de slag. Ik maak een digitaal ontwerp boek met daarin een realistische weergave van de trouwkaart en eventuele extra's zoals trouwlogo's en locatietekeningen.

4.

Drukproces


Het drukken van trouwkaarten duurt gemiddeld 3-4 weken. Alle kaarten worden met de hand gedrukt op een vintage boekdrukpers.

Proefdruk
Vanwege het ambachtelijke drukproces is het niet mogelijk om vooraf een fysieke proefdruk te ontvangen van jullie ontwerp. Willen jullie graag vooraf de verschillende druktechnieken in het echt bewonderen? Bestel hier dan een proefpakket.


5.

Aflevering en versturen


Zodra de uitnodigingen klaar zijn ontvangen jullie van mij de uiteindelijke factuur, zodra deze betaald is worden de uitnodigingen per post naar jullie verstuurd óf ik kan de uitnodigingen voor jullie op de post doen, ook is het mogelijk om de uitnodigingen persoonlijk op te halen. Indien jullie er voor kiezen om zelf de uitnodigingen te versturen worden deze via DHL Pakketpost naar jullie toe gestuurd.

6.

Welkomstborden en meer


Alles graag in dezelfde stijl? Je kunt bij Studio Hartsuiker ook terecht voor welkomstborden, doeken, menukaarten en andere items voor The Big Day, vraag naar de mogelijkheden.Prijzen


De vanafprijs voor trouwkaarten is €1650,-.
Omdat de kaarten op maat worden gemaakt kan ik niet van te voren een prijs noemen, de prijs is onder andere afhankelijk van het papiersoort, speciale druktechnieken, aantal kaarten en het ontwerp.
Hebben jullie een bepaald budget in gedachten? Ik denk graag met jullie mee om een ontwerp te leveren die past bij jullie budget.Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

UNIEKE UITNODIGINGEN OP MAAT GEMAAKT VAN DE MOOISTE PAPIEREN EN DRUKTECHNIEKEN


Vraag nu een offerte aan