Image
Image

Het maatwerk proces

Where it all starts...


1.

Kennismaking

GET TO KNOW EACH OTHER

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk om een goed beeld te krijgen van jullie wensen en ideeen, nadat jullie het aanvraag formulier hebben ingevuld neem ik telefonisch contact met jullie op om de aanvraag te bespreken. Ik hoor graag wat jullie ideeën en wensen zijn en vertel jullie meer over het maatwerkproces.

Belangrijk: Een aanvraag voor trouwkaarten en overig drukwerk moet minimaal 2 maanden voor het versturen & leveren van het drukwerk gedaan worden.

Imageunieke trouwkaarten
Image

Image
Image
2.

Ontwerpfase

custom design

Nadat ik een duidelijk beeld heb van wat jullie zoeken ga ik een ontwerp op maat maken en kan ik een ruwe schatting van de kosten geven.  Ik maak een planning voor het aanleveren van teksten en ander ontwerp specifiek materiaal.

Digitaal ontwerp boek
Jullie krijgen een digitaal ontwerp boek persoonlijk op maat gemaakt, in dit boek zit: een realistische weergave van de trouwkaart met eventuele extra's zoals trouwlogo's en locatietekeningen.


3.

Drukproces

custom design

Het drukken van trouwkaarten duurt gemiddeld 3-4 weken. Alle kaarten worden met de hand gedrukt op een vintage boekdrukpers.

Proefdruk
Vanwege het ambachtelijke drukproces is het niet mogelijk om vooraf een fysieke proefdruk te ontvangen van jullie ontwerp, wel kan ik jullie samples toesturen zodat jullie een goed beeld krijgen van de druktechnieken en mogelijkheden.

Image
Image

Image
Image
4.

Finishing Touch

custom design

Nadat de trouwkaarten zijn gedrukt verpak ik jullie uitnodigingen zorgvuldig voor verzending. Mochten jullie een trouwset hebben met meerdere kaarten dan kan ik deze voor jullie samenvoegen in de enveloppen zodat jullie de kaarten alleen nog maar op de post hoeven te doen. Ook kan ik de kaarten voor jullie op de post doen zodat jullie je handen vrij hebben voor het regelen van andere zaken van jullie bruiloft.


Luxe druktechnieken


gedrukt op een vintage boekdrukpres

Image
Letterpress

Letterpress geeft een prachtig voelbaar, zacht 'indruk' effect. Een luxe afwerking waar je met je vingers overheen wilt gaan.
Image
Blinddruk

Ook blinddruk geeft een prachtig voelbaar, zacht 'indruk' effect alleen wordt hierbij geen inkt gebruikt.
Image
Preegdruk

De preegdruk geeft een zeer luxe uitstraling waarbij het papier verhoogd wordt, denk aan braille.
Goudfolie trouwkaart
Metallic Foliedruk

Foliedruk is een proces waarbij warmte wordt gebruikt om foliefilm op papier over te brengen, voor een metallic afwerking. Het behaalt prachtige resultaten op zowel licht als donker papier. Foliepers heeft niet zo'n diepe indruk als Letterpress.Papier

Texture love

Het papier wat ik het meeste gebruik voor mijn ontwerpen is een dik zacht katoen papier. Dit papier geeft een mooie indruk en voelt zacht aan, ook is de structuur van het papier zichtbaar wat de kaarten een authentiek karakter geeft.Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?


Een unieke uitnodiging gemaakt van de mooiste papieren en druktechnieken, geheel op maat.

Vraag nu een offerte aan