Werkwijze

Kennismaking


Ik begin met het horen van jullie verhaal en het begrijpen van jullie visie, of dat nu is via een telefoontje, e-mail, een visueel inspiratiebord, zoom meeting, of een persoonlijke ontmoeting.  Een aanvraag voor trouwkaarten en overig drukwerk moet minimaal 2 maanden voor het versturen & leveren van het drukwerk gedaan worden.  Vanaf ons eerste gesprek kan ik een ruwe schatting van de kosten, ideeën en tijdlijn geven. De meeste koppels hebben een budget tussen € 800 en €1800,-

Ontwerp


Nadat ik een duidelijk beeld heb van wat jullie zoeken ga ik een ontwerp op maat maken en kan ik een ruwe schatting van de kosten geven.  Ook maak ik een planning voor het aanleveren van teksten en ander ontwerp specifiek materiaal. Jullie krijgen een digitaal ontwerp boek persoonlijk op maat gemaakt. Vanwege het ambachtelijke drukproces is het niet mogelijk om vooraf een fysieke drukproef te ontvangen.

Drukproces


Het drukken van trouwkaarten duurt gemiddeld 3-4 weken.
Alle kaarten worden ambachtelijk met de hand gedrukt op een antieke degelpers.

Finishing Touch


Nadat de trouwkaarten zijn gedrukt verpak ik jullie uitnodigingen zorgvuldig voor verzending. Ik ben er ook om jullie te helpen bij het selecteren van de frankering met op maat ontworpen postzegels, Ook kan ik de uitnodigingen voor jullie op de post doen.

Prijzen

Ik heb een aantal basis prijzen op een rij gezet zodat jullie een idee krijgen van de kosten.

Klik hier voor meer informatie over prijzen