Veel gestelde vragen

HOE KAN IK HET BESTE CONTACT OPNEMEN?

Stuur een email naar info@studiohartsuiker.nl of vul het contact formulier zo volledig mogelijk in. Hoe meer informatie ik heb hoe beter ik jullie kan verder helpen met een ontwerp op maat.

WAT KOST EEN ONTWERP OP MAAT?

Het laten maken van een gepersonaliseerd ontwerp kost € 220,-. Mochten jullie na het ontwerp toch besluiten om de samenwerking te beeïndigen dan worden deze kosten in rekening gebracht.

WAT IS DE LEVERTIJD?

Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk een aanvraag voor trouwkaarten op maat in te dienen, zo hebben we genoeg tijd om een volledig ontwerp op maat samen te stellen. Minimaal 2 maanden voor het versturen van de kaarten is vereist. De kaarten worden stuk voor stuk met de hand gedrukt op een antieke degelpers, dit neemt veel tijd in beslag. Het drukproces duurt gemiddeld tussen de 3-4 weken, afhankelijk van de grootte van de opdracht.


WANNEER MOETEN WIJ DE KAARTEN VERSTUREN?

Bekijk in het onderstaande tabel wanneer de meeste trouwkaarten verstuurd worden:

BRUILOFT AANVRAGEN VERSTUREN
JAN JUL SEP
FEB AUG OKT
MAR SEP NOV
APR OKT DEC
MEI NOV JAN
JUN DEC FEB
JUL JAN MAR
AUG FEB APR
SEP MAR MEI
OKT APR JUN
NOV MEI JUL
DEC JUN AUG

 

WAT ZIJN DE PRIJZEN VOOR TROUWKAARTEN OP MAAT?

Omdat elk ontwerp uniek is kan ik geen standaard prijs doorgeven. De prijzen voor een trouwset beginnen bij € 1650,-. De meeste koppels hebben een budget tussen de €2000 - 5000 voor een volledige trouwset.

KAN IK OOK SAMPLES BESTELLEN?

Wil je de druktechnieken in het echt bewonderen? Bestel hier een sample pakket.

KAN IK EEN PROEFDRUK KRIJGEN VAN ONZE TROUWKAART?

Omdat alles op maat wordt gemaakt, zo ook de drukplaten, kan ik geen proefdruk van het specifieke op maat gemaakte ontwerp maken. Ik kan wel een aantal voorbeelden toesturen zodat jullie een idee krijgen van de verschillende druktechnieken en papier. Daarnaast krijgen jullie een ontwerpboek met een realistische weergave van de kaarten.