Werkwijze & PrijzenOntwerp op maat


Samen met jullie ga ik opzoek naar een ontwerp die jullie verhaal vertaalt naar een ontwerp op papier. Ik hoor graag al jullie wensen en ideeën en jullie krijgen een digitale proefdruk die zoveel mogelijk de realiteit nabootst. Jullie ontvangen een sample pakket met voorbeelden van echte uitnodigingen zodat jullie een idee krijgen van de druktechnieken.


Luxe papiersoorten en materialen


Voor de bijzondere druktechnieken gebruik ik een speciaal papiersoort wat is ontworpen om deze druktechnieken zo goed mogelijk te laten uitkomen. Dit is een dik en zacht katoenpapier van hoge kwaliteit en in verschillende grammages verkrijgbaar. Ook stel ik met zorg de overige materialen samen zoals bijpassende envelopen, lakzegels, linten en veel meer.


bijzondere druktechnieken


Veelal druk ik mijn trouwkaarten op een antieke drukpers, hiermee kan ik druktechnieken zoals Letterpress, embossing en foliedruk gebruiken. Voor deze druktechnieken zijn speciale metalen/magnesium drukplaten nodig. Deze ontwerp ik op de computer en worden omgezet in een metalen drukplaat door een gespecialiseerd bedrijf. Om deze reden is het dan ook niet mogelijk om een proefdruk te printen maar daarom zorg ik ervoor dat mijn digitale ontwerpen zo realistisch mogelijk lijken.
Het drukken op deze antieke pers gebeurt allemaal met de hand, een slow-printing process.Assemblage


Mochten jullie een uitgebreide uitnodigingenset hebben zoals meerdere kaarten of een pocketfold dan kunnen deze door mij in elkaar gezet aangeleverd worden. Ook is het mogelijk om de kaarten door mij rechtstreeks naar jullie gasten te laten versturen, zo hebben jullie je handen vrij om je bezig te houden met andere zaken omtrent het regelen van jullie bruiloft.


Indicatie prijzen


Samen met jullie maak ik een volledig ontwerp op maat en druk ik alle kaarten stuk voor stuk op de antieke pers. Vanwege het intensieve ontwerpproces en daarbij het slow-printing process maakt dat de kaarten in verhouding ook duurder zijn dan reguliere druktechnieken en kaarten die je online pre-designed kan kopen.
Omdat de prijs mede afhankelijk is van het ontwerp, druktechnieken, oplagen en extra's is het niet mogelijk om op voorhand een prijs te benoemen. Wel kan ik een indicatie geven zodat jullie een idee krijgen van de prijs.

Save the Dates
50x Letterpress Save the Date
- Inclussief envelop
- Gast adressering
vanaf € 800

Trouwkaarten
- 50x Letterpress Trouwkaart
- Inclussief envelop
- Gast adressering
vanaf € 1450

Instelkosten
De antieke pers moet per ontwerp eenmalig worden ingesteld, hierdoor wordt de stukprijs per kaart lager bij een grotere afname.
Reserveer jullie plek


Ik neem een beperkt aantal projecten per jaar aan vanwege het intensieve karakter van het ontwerp- en drukproces.
Het aanvragen van Trouwkaarten & Save The Dates moeten 3 maanden voorafgaand het versturen gedaan worden, reserveer jullie plek daarom op tijd.


RESERVEER