MINIMAL & TIMELESS DESIGN

Elegante en tijdloze trouwkaarten


Vertel je verhaal met unieke op maat gemaakte uitnodigingen, helemaal naar jullie smaak aangepast.

NIET VAN ECHT TE ONDERSCHEIDEN

Digitale proefdruk


Omdat jullie trouwkaarten op maat worden gemaaktop een antieke degelpers is het niet mogelijk om een fysieke proefdruk te ontvangen van het uiteindelijke ontwerp. Voor de druktechnieken die ik gebruik moeten er speciale drukplaten gemaakt worden en moet de pers worden afgesteld, helaas is dit niet te doen voor één proefdruk. Om jullie wel een idee te geven van het eindresultaat maak ik altijd een digitale proefdruk die net echt lijkt. Daarnaast is het altijd mogelijk om sample materiaal te ontvangen van de verschillende druktechnieken.


TRouwkaarten op maat

Hoe werkt het?


Stap 1


Offerte aanvragen

Het begin van onze samenwerking! Vul het onderstaande contactformulier in met alle gegevens en ontvang binnen 24 uur bericht.


Stap 2


Kennismaking

Zodra ik jullie aanvraag heb ontvangen neem ik binnen 72 uur contact op. Samen gaan we kijken naar jullie wensen en ideeën, op basis van deze informatie maak ik een ontwerp.


Stap 3


design proces

Als ik alle informatie heb ga ik een ontwerp voor jullie maken. Het ontwerp zet ik om in een digitale proefdruk zodat jullie een idee krijgen van hoe de trouwkaarten eruit gaan zien. Ook krijgen jullie een passende prijsopgave. De prijs is afhankelijk van het ontwerp en de druktechnieken.Stap 4


Drukproces

Zodra jullie het ontwerp hebben goedgekeurd ga ik alle materialen bestellen zoals drukplaten en papier, hierna ga ik de trouwkaarten drukken. We bespreken een deadline wanneer jullie de trouwkaarten willen ontvangen zodat jullie deze op tijd kunnen versturen.


Stap 5


Verzending

Als de trouwkaarten klaar zijn stuur ik deze gratis naar jullie op met DHL. De standaard levertijd voor een pakket binnen nederland zit tussen de 2-3 werkdagen.


Prijzen


Budget bespreken

Aan het begin van onze samenwerking vraag ik wat jullie budget is voor de trouwkaarten. Elke kaart wordt op maat gemaakt; dit betekent dat ik niet van te voren kan aangeven wat een kaart kost. Afhankelijk van het design en de materialen kan ik de kosten berekenen. Het is daarom van belang dat ik weet wat jullie budget is zodat ik een ontwerp kan maken die bij jullie & het budget past.

De minimale prijs voor 50 stuks trouwkaarten is €300,-


Druktechnieken


Ambachtelijk gedrukt op een antieke degelpers
Image

(Goud)Foliedruk


De goudfolie wordt door middel van een warmte pers op het papier gedrukt. Het geeft een elegante & luxe uitstraling aan de trouwkaart . Niet alleen goud maar ook rosé goud, zilver, mat goud, transparant en wit is ook mogelijk.

Image

Letterpress


Met de letterpress druktechniek worden de afbeeldingen en tekst met inkt in het papier gedrukt, hierdoor onstaat een zichtbaar relief. De kaarten worden gedrukt op een antieke degelpers.

Image

Blinddruk


Een vorm wordt zonder inkt in het papier gedrukt waardoor er een voelbaar reliëf ontstaat. Dit wordt soms ook nog extra aangezet door een lichte inkt die een fractie donkerder is dan het papier (Faux Blinddruk) zodat de vorm nog meer naar voren komt.

Image

Preegdruk


De preegdruk leent zich bijzonder goed op lichtere papier soorten (max 450gsm) en is een mooie toevoeging op de envelop met jullie initialen. Deze techniek is het tegenovergestelde van een blinddruk, in plaats dat een vorm in het papier wordt gedrukt (negatief) wordt met een preegdruk een verhoging aangebracht aan het papier (positief).

Raak geïnspireerd


Volg mij op instagram @studiohartsuiker

Image
Image
Image
Image

Vrijblijvende offerte op maat