Beste bezoeker,
In verband met zwangerschapsverlof neem ik tijdelijk geen drukopdrachten aan en is de webshop gesloten.
Voor meer informatie & vragen kunt u een email sturen naar: info@studiohartsuiker.nl

Trouwkaarten op maat gemaakt

Studio Hartsuiker maakt trouwkaarten geheel naar jullie wens. De kaarten worden ambachtelijk gemaakt op een antieke degelpers en krijgen daardoor een uniek karakter.
Image

Image

Ambachtelijk drukproces

Studio Hartsuiker maakt gebruik van een antieke degelpers. Hiermee kunnen technieken worden gebruikt zoals Letterpress, Preegdruk en Hotfoil. Elke kaart wordt met de hand gedrukt en krijgt hierdoor een uniek karakter.

Digitale proefdruk

Willen jullie weten hoe het ontwerp er uit komt te zien? Vanwege het ambachtelijke drukproces is het niet mogelijk om een fysieke proefdruk te ontvangen maar ik maak een digitale proefdruk die net echt lijkt, zo krijgen jullie een goed beeld van het eindresultaat.
Image

Van begin tot eind

Wat zijn jullie wensen? Hebben jullie iets gevonden wat jullie mooi vinden? Op basis van jullie wensen maak ik een digitale proefdruk, waar we eventueel nog een paar kleine aanpassingen kunnen doen. Zodra alles akkoord is ga ik het drukproces starten. De levertijd is afhankelijk van de grootte van het project en levering van materialen. Vraag naar de mogelijkheden.
Image

Lakzegels met jullie eigen initialen

Studio Hartsuiker maakt lakzegels op maat met jullie eigen initialen. Wil je een eigen ontwerp inleveren? Ga naar de webshop en kies voor lakzegels op maat.

Zelfklevende lakzegels op maat goud


Vrijblijvende offerte op maat

Vraag hier een vrijblijvende offerte op maat aan.